facebookpixel Szállítás - Pólóügynök

Szállítás

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül:
– 30.000 Ft vásárlási összegig: 1.790 Ft
– 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes
Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal
– Technikai okokból 10 munkanapos szállítási határidőt tudunk vállalni: 2.990 Ft

Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelt termék?

A megrendelt termékeket a fizetés beérkezését követő 1-2 munkanapon belül feladjuk és a következő munkanapon a GLS futárszolgálat szállítja. Amennyiben készlethiány, vagy egyéb probléma merülne fel, a rendeléskor megadott e-mail címre tájékoztatást küldünk.
Amennyiben egy héten belül nem érkezik meg a csomag, akkor nagy valószínűséggel a kiszállítás közben akadtak problémák. Ilyen esetben kérjük, hogy a rendelésszámra hivatkozva e-mailben jelezze felénk a problémát, mi pedig a csomagazonosító alapján utánanézünk és szükség esetén intézkedünk.

Mi a kiszállítás menete?

A csomag feladásának napján értesítést küldünk a rendelés teljesítéséről és a csomag futárszolgálatnak történő átadásáról. A feladást követő munkanapon a GLS futárszolgálat házhoz szállítja a csomagot a megadott címre.
Kérjük figyelembe venni, hogy tömeges feladással dolgozunk, így egyéni kérések figyelembe vételére csak korlátozottan van lehetőségünk, és előzetes e-mail értesítést a GLS nem küld, de ügyfélszolgálatunk kérés esetén e-mailben elküldi a csomag nyomkövetési azonosítóját és az elérhetőségeket.

Mire figyeljek a csomag átvételekor?

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét.

Van-e lehetőség személyes átvételre?

Kizárólag webáruházként működünk, így személyes átvételre nincs lehetőség.
Amennyiben egy nagyobb megrendelés előtt szeretne meggyőződni a termékek minőségéről, vagy felpróbálná a méret miatt, kérjük, rendeljen 1-1 terméket, vagy méretsort, ezek alapján a későbbi rendelésnél biztosan jól fog választani.

Shopping Cart
Scroll to Top